گاهی مواقعی لازم است که کاربران شبکه‌های اجتماعی برای مدتی رسانه‌های اجتماعی را ترک نمایند. در چنین حالتی معمولا به دلیل مشغله‌های کاری و تحصیلی سعی می‌کنند تا از پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی دوری کنند و در آینده مجددا بازگردند. البته می تواند این کار به علت پاکسازی اکانت نیاز انجام شود.

یکی از این رسانه‌های اجتماعی که کاربران بیشتر تصمیم به دیلیت اکانت می گیرند، تلگرام است که کاربران در آن به دنبال حذف اکانت تلگرام هستند. در این آموزش به نحوه حذف کردن اکانت تلگرام و بررسی علت حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازم.

با استفاده از این آموزش می توانید اکانت تلگرام خود را به راحتی دیلیت کنید و اطلاعات شما پاک شود.

اما قبل از آموزش به معرفی روش‌های دیلیت اکانت تلگرام و نحوه جلوگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازم لازم است که به نکات زیر توجه کنید:

 

  • با حذف کردن اکانت تلگرام، کلیه اطلاعات همانند شماره مخاطبین، گروه‌ها، چت‌ها و کانال تلگرام  نابود خواهد شد.
  • حتی اگر با همان شماره‌ قبلی که اکانت خود را حذف کردید قصد استفاده مجدد از تلگرام را داشته باشید، داده‌ها قابل بازیابی نبوده و به عنوان کاربر جدید وارد تلگرام خواهید شد.

* برخی فکر می‌کنند که برای رفع ریپورت شدن تلگرام اگر اکانت خود را حذف کنند و مجددا وارد تلگرام شوند، از ریپورت تلگرام خارج خواهند شد که چنین چیزی وجود ندارد و پس از دیلیت اکانت و وارد شدن به تلگرام نیز شما مجدد ریپورت خواهید بود.

بیشتر بخوانید >>> خرید لایک و رای تلگرام

پس از حذف حساب تلگرام چه چیزهایی باقی خواهند ماند؟

بستن حساب تلگرام یک عمل غیرقابل برگشت است. اگر حتی با همان شماره تلفن یا گوشی قبلی مجدداً یک حساب تلگرام دیگر بسازید، تمامی اطلاعات قبلی حساب تلگرام شما حذف خواهند شد و قابل بازیابی نیستند و مثل یک کاربر جدید باید از تلگرام استفاده کنید.

به طور کلی هیچ تاریخچه ای از گذشته نخواهید داشت. افرادی که شماره تلفن شما را در دفتر تلفن گوشی خود دارند، از پیوستن شما به تلگرام مطلع می شوند.

در صورتی که هنوز تصمیم به حذف اکانت تلگرام خود دارید، می توانید طبق آموزش حذف حساب تلگرام اقدام کنید.

 

حذف خودکار اکانت تلگرام

قابلیتی در تلگرام وجود دارد که اگر برای مدتی زیادی در اکانت خود وارد نشوید، اکانت تلگرام به صورت خودکار حذف خواهد شد.

معمولا تنظیمات این بخش به صورت پیش فرض روی ۶ ماه قرار دارد و به این معنی است که اگر تا ۶ ماه پس از آخرین زمان آنلاین بودن در تلگرام، اکانت شما آنلاین نشود، به صورت خودکار اکانت تلگرام شما حذف خواهد شد و اطلاعات شما نیز از بین خواهد رفت.

انتخاب مدت زمان حذف خودکار اکانت تلگرام قابل تغییر است که می‌توانید زمان آن را به ۳ ماه کاهش دهید یا اینکه برای جلوگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام مدت زمان آن را بیشتر کنید. تعیین این مدت زمان قابل تغییر است. برای این منظور در نسخه اندروید تلگرام به مسیر settings> privacy and security (تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت) مراجعه کرده و از بخش Advanced روی گزینه Delete my account if away for کلیک کرده و یکی از گزینه‌ها را به دلخواه خود انتخاب کنید.

علت حذف خودکار اکانت تلگرام

همانطور که در بالا هم اشاره شد علت حذف خودکار اکانت تلگرام به دلیل تنظیماتی است که در بالا انتخاب شده است و تلگرام برای جلوگیری از اسپم شدن تلگرام و اکانت های هرز این قابلیت را گذاشته است. اگر کاربری هستید که دیر به دیر به تلگرام خود سر می‌زنید و می خواهید اکانت خود را حفظ کنید حتما به این گزینه توجه داشته باشید.

 

حال اگر می خواهید اکانت تلگرام خود را حذف کنید، ابتدا باید با استفاده از برنامه مرورگر به لینک دیلیت اکانت تلگرام مراجعه کنید. تا به صفحه حذف اکانت تلگرام با لینک مستقیم هدایت شوید.

 

در این مرحله باید در آن شماره خود را به همراه کد کشور وارد کنید. در اینجا کد کشور ایران است که باید از ۹۸+ استفاده کنید. برای نمونه شماره خود را به صورت ۹۸۹۱۲۱۰۰۰۰۰۰+ وارد کرده و روی دکمه Next کلیک کنید.

با زدن گزینه next  ، در این مرحله کدی به تلگرام شما ارسال خواهد شد که باید برنامه تلگرام را باز کرده و کد مورد نظر را کپی کنید و در کادر دوم که باز شده وارد نمایید.

اگر کد را به درستی وارد کرده باشید وارد صفحه مدیریت اکانت تلگرام خواهید شد که در این مرحله باید گزینه Delete Account را انتخاب کنید که به لینک دیلیت اکانت تلگرام هدایت شوید.

حال در این مرحله صفحه زیر برای شما نمایش داده می‌شود که باید در آن دلیل حذف کردن اکانت را در فیلد why are you leaving وارد کنید. البته این گزینه اختیاری است و اجباری به پر کردن آن ندارید. در نهایت روی دکمه Done کلیک کنید.

در این مرحله برای تایید نهایی دیلیت کردن اکانت تلگرام پنجره‌ای مشابه تصویر زیر باز خواهد شد که از شما خواهد پرسید آیا برای حذف اکانت مطمئن هستید؟ در صورتی که پاسخ مثبت بود و مایل به حذف پیام بودید روی دکمه قرمز رنگ که با عنوان Yes, delete my account قرار دارد کلیک کنید.

شما موفق به حذف اکانت تلگرام شده اید.